Делото на Евлогий и Христо Георгиеви на безплатна аудио книга

vlcsnap-2016-04-13-11h12m29s924
Старт на кампанията на Награди Евлогий и Христо Георгиеви
април 12, 2016
IMG_6919
Професорите Минко Балкански, Григор Горчев и Христо Глушков получиха номинации в област образование за „Награди Евлогий и Христо Георгиеви“
април 27, 2016

Делото на Евлогий и Христо Георгиеви на безплатна аудио книга

koniga-korica-za-web

Проф. Христо Глушков, автор на единствената книга за двамата братя „Евлогий и Христо Георгиеви – живот и дейност”, бе сред специалните гости на официалното представяне на мисията на Първите национални награди „Евлогий и Христо Георгиеви”.

 

Като част от кампанията предстои официално представяне на книгата на професора в Аулата на Софийския университет, с участието на Андрей Пантев, Иван Илчев и Христо Тучев. Междувременно всички, които се интересуват от вдъхновяващата история на братята, могат да изтеглят електронен вариант на изданието напълно безплатно.

 

Интересно е да се спомене, че „гласът”, разказващ ни за живота на Евлогий и Христо Георгиеви е на актьора, певец и тв водещ Янко Лозанов, който познаваме и като гласът „зад кадър” на държавни церемонии и национални чествания, радио и телевизионни сигнали. Озвучавал е и актьорите Ал Пачино, Робърт де Ниро, Самюел Л. Джаксън, Кевин Спейси, Морган Фрийман, Омар Шариф и др. Лозанов озвучава книгата напълно безвъзмездно, с подкрепата на „Доли медиа студио“, с основател Добромир Чочов.

 

Изтеглете аудио книгата безплатно:

01. Предговор

02. Глава 1

03. Глава 2

04. Глава 3

05. Глава 4

06. Глава 5

07. Глава 6

08. Глава 7

09. Глава 8

10. Заключение

11. Закриване